Ik geloof dat God ons geschapen heeft voor verbinding, relatie met Hem en de mensen om ons heen. Echte, liefdevolle relaties. Alleen dat geeft echte vervulling, want alleen dan kunnen we ook echt vrij-zijn.

Hoe is dat bij jou, voel jij je vrij? Of voel jij je vaak gestrest, angstig, gedeprimeerd, of somber? Blijft het verleden je achtervolgen en lukt het maar niet om in balans te komen? Heb je moeite met relaties? Of loop je vast, in je werk of op een andere manier?

Wanneer je niet gelukkig bent sta je stil. En dat is niet wat Gods doel is met jouw leven. Je mag groeien in verbinding met Hem, en de mensen om je heen.

Ja, iedereen kent ze wel, van die periodes dat het eventjes niet zo lekker gaat. Meestal gaat dat na een tijdje vanzelf weer over. Maar soms ook niet. Dan blijf je tegen problemen aanlopen waar je zelf geen oplossing voor kunt vinden. En als gevolg daarvan ga je steeds meer last krijgen van vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, angst, etc… je voelt je niet (meer) happy en je gaat in de overlevingsstand. Maar wanneer je niet gelukkig bent sta je stil. En dat is niet wat Gods doel is met jouw leven. Je mag groeien. Groeien in verbinding. In verbinding met Hem, en de mensen om je heen.

Dan komt er balans. Dan is er ruimte. Ruimte om te leven en om te groeien… doorgroeien om in volle bloei te genieten van het leven.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om in onbalans te leven. Van kinds af aan leefde ik ver bij mijzelf vandaan. Ik was ten diepste bang, heel onzeker en ik wantrouwde alles en iedereen. De afgelopen jaren heb ik mogen ontdekken en leren wat groeien naar stabiliteit is, en wat gelukkig zijn inhoudt. Maar weet je? Ik ben nog steeds onderweg, en ik geloof dat deze reis een leven lang duurt…

Gedurende deze reis ontdek ik steeds meer dat het echt mijn passie is om ook anderen te mogen helpen en begeleiden op hun zoektocht naar wie ze werkelijk zijn, en naar meer rust en balans. Want dat gun ik iedereen, ook jou!

Wil jij groeien? Wil jij ook gelukkig zijn ondanks alles? Wil jij meer zelfvertrouwen, richting, perspectief? Wil jij meer rust, in balans zijn, weten wat je wilt, en delen in en van Gods Liefde?

Ik geloof dat íedereen kan groeien en tot bloei mag komen. Want we zijn allemaal deel van een groter geheel, deel van Gods grote plan. Maar dat vraagt om verantwoordelijkheid en een keuze, ook jouw keuze, want wíl jij groeien?

Dan is het misschien een idee om eens naar een coach te gaan. Misschien kan ik iets voor je betekenen…

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Richt je op de hemel, dan krijg je bovendien kracht voor het leven op aarde. Richt je op het leven op aarde en je krijgt geen van beiden…” – Tim Keller