Ik werk met inkomensafhankelijke tarieven en trajectpakketten. Wanneer je toch liever losse sessies afspreekt is dat ook mogelijk. Mocht je daarvoor kiezen dan reken ik eenmalig € 15 euro extra voor het werkboek.

Een gesprek zal ongeveer 60 tot 75 minuten minuten.

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Dat kan eventueel ook per telefoon. Wanneer je besluit om een coachtraject te starten volgt er een intakegesprek. Deze wordt gerekend als eerste coachsessie met het afgesproken tarief.

Tijdens het kennismakingsgesprek spreken we het tarief af. Jij geeft zelf aan in welke tariefgroep jij valt. Dat doen we op basis van vertrouwen. Ik vind dat iedereen in de gelegenheid moet zijn om een coachtraject te kunnen volgen. Geld mag daarbij geen belemmering zijn.

Daarom is er ruimte om aan te geven wat voor jou haalbaar is wanneer de kosten voor jou alsnog een blokkade vormen. Voel je niet bezwaard om dit tijdens ons kennismakingsgesprek aan te geven, want daar gaan we samen echt wel uitkomen.

Het aantal sessies is moeilijk van te voren te bepalen omdat coachen maatwerk is, iedereen is anders. Tijdens ons kennismakingsgesprek maken we een schatting van wat nodig zal zijn. En op basis daarvan kies jij een pakket.

Voor gesprekken die in de avond of op zaterdag plaatsvinden geldt een toeslag van € 10 per gesprek.