Ik ben aangesloten bij TotalBalance, een landelijk netwerk van christencoaches. En onder licentie mag ik de effectieve en al keer op keer bewezen TotalBalance Methode gebruiken. Een mix van therapie en coaching op basis van pastoraat. Met deze methode komt er zicht op, en kunnen we gaan werken aan de bron van jouw probleem. Door middel van praktische en creatieve coaching krijg je handvatten aangereikt om te gaan leven vanuit rust en balans. We werken met de drie speerpunten: ‘Wie was ik, wie ben ik en wie word ik?’

TotalBalance staat voor werken vanuit bijbelse normen en waarden, kwaliteit, betrouwbaarheid en (geestelijke) diepgang. Daarnaast staat zij voor voor een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak van werken.

De methode¬†is ontwikkeld door Carianne Ros, bij wie ik ook de opleiding heb gedaan. Carianne is christentherapeut, personal coach, trainer en spreker. Daarnaast heeft ze eveneens een aantal boeken geschreven. De door haar ontwikkelde methode gaat uit van een holistisch mensbeeld; de hele mens is belangrijk, dus we gaan op zoek naar balans in geest, ziel en lichaam. De methode is gebaseerd op de thema’s Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben. TotalBalance is een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak van werken.