Wanneer jij kenbaar gemaakt hebt dat je geïnteresseerd bent, plannen we eerst een kennismakingsgesprek van een half uur. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend, omdat ik het belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt. Tijdens deze kennismaking zullen we aftasten of er wederzijds vertrouwen is, want als er geen klik tussen ons is kunnen we niet goed samenwerken en zal jij je beoogde doel moeilijk kunnen bereiken.

Tijdens dit kennismakingsgesprek zal ik ook verder toelichten hoe ik werk. En wanneer jij dat wilt kun jij alvast vertellen wat je nodig hebt en wat je verwacht van een coachingstraject. Op basis daarvan maken we dan een inschatting van het aantal sessies dat nodig zal zijn. Over het algemeen duren de meeste trajecten minimaal 10 – 20 sessies. Maar coaching is maatwerk, dus het is per persoon heel verschillend.

Verleden – heden – toekomst.

Wie was ik? – Wie ben ik? – Wie word ik?

Ik werk met de TotalBalance methode, een methode die drie fases doorloopt: verleden – heden – toekomst. Anders gezegd: Wie was ik? – wie ben ik? – wie word ik?

De methode heeft vijf thema’s: Geloven – Groeien – Genieten – Gezond leven – Liefhebben. Tijdens onze gesprekken bepalen we samen welke van deze thema’s voor jou belangrijk zijn om te behandelen.

Naast de gesprekken maken we gebruik van een werkboek waarin we onder andere aan de slag gaan met een energieanalyse, een liefdestalentest en een verkorte DISC.

Geloven – Groeien – Genieten – Gezond leven – Liefhebben

Onmisbaar in onze samenwerking is openheid, vertrouwen, motivatie, inzet, humor en… koffie of thee met wat lekkers erbij!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast onderzoeken waar jouw hulpvraag ligt? Download dan hier de Balanstest.

En bekijk vervolgens hier de minitraining om alvast iets van de TotalBalance methode te proeven.

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier.